Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

212 Skanderborgvej
Viby 8260
Denmark

22399944

FÅ ET NATURLIGT FORHOLD TIL KOST

FOREDRAG: ET NATURLIGT OG AFSLAPPET FORHOLD TIL MAD

v. Anne Skjærbæk vane- og overspisningscoach


TIDSPUNKT:

FOR DIG DER ER PÅ BOOTCAMP FRA UGE 3

D. 14/1 ELLER D. 21/1 KL 15.00-17.00

 

TIDSPUNKT: 

FOR DIG DER ER PÅ BOOTCAMP FRA UGE 14

D. 15/4 KL 15.00-17.00


OM FOREDRAGET

Har du efterhånden været på et hav af slankekure og givet dig selv skylden, hver eneste gang du ikke har været i stand til at overholde den? Så har jeg ét godt råd til dig: 

DROP SLANKEKUREN!

Der er ikke noget galt med dig, bare fordi du ikke er i stand til at overholde en slankekure. Det er ikke fordi, du har rygrad som en regnorm og bare skal tage dig sammen. 

Det der er noget galt med er tanken om, at en slankekur er løsningen på dine problemer. At du bare skal have mere viden om, hvad du skal spise, og så vil alle de ekstra kilo rasle af din krop. 

Sådan forholder det sig ikke. For overvægt skyldes for de flestes vedkommende ikke manglende viden. Faktisk er langt de fleste mennesker godt klar over, hvad de burde spise. 

Problemet er, at viden ikke fører til handling – og årsagen til det er, at overvægt meget sjældent handler om, hvad vi spiser, men nærmere hvorfor vi spiser, herunder hvad vi bruger mad til. 

For nogle mennesker er mad forbundet med omsorg og trøst. Man bruger den til at dulme negative følelser, så man slipper for at skulle forholde sig til de problemer, der er i ens liv. 

For andre mennesker er mad en slags frirum. En mulighed for give slip på kontrollen og alle de uendelige krav man sætter til sig selv – uanset om det er krav i forhold til maden eller krav i forhold til andre områder af ens liv.

Uanset hvad årsagen til din overvægt er, så vil du aldrig opnå et varigt vægttab, før du forholder dig til, hvad det er, du bruger maden til, og løser netop dét problem.

En slankekur vil altid kun være symptombehandling. Du er nødt til at årsagsbehandle, hvis du vil have resultater, der holder i det lange løb. 

♡ Anne 

Læs mere om Anne på www.anneskjaerbaek.dk