Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

212 Skanderborgvej
Viby 8260
Denmark

22399944

KATHRINE HACHENBERGER

KONTAKT KATHRINE HER

NAVN *
NAVN

 

Siden 2013 har jeg også arbejdet som personlig træner og det seneste år har jeg engageret mig i “Home personal Training”. Med denne form for træning skaber man virkelig nogle tætte relationer til sin klient og de resultater jeg har set med mine klienter er ekstreme!


OM KATHRINE

I 2010 blev jeg optaget på politiskolen hvor jeg blev færdiguddannet politibetjent i 2013. Jeg var herefter ansat i Horsens politi, hvor jeg blandt andet var gadebetjent, underviser for andre betjente i forskellige politi koncepter og ansat i forebyggelsesafdelingen, hvor jeg arbejdede med børn og unge.

I 2016 søgte jeg om orlov fra politiet, da jeg blev tilbudt et job som crossfit instruktør i et helt nyt crossfit center i Abu Dhabi. I centret stod jeg for centrets Ladies Only hold. Dette var et hold kun for kvinder og primært muslimske kvinder, som hadede at træne. De kom oftest til træningscentre for at tabe sig eller have noget social omgang med de andre kvinder. Jeg fandt dog efterhånden stor interesse for at motivere disse kvinder så de virkelig kom til at elske at træne, så de faktisk kom fordi de havde lyst og ikke kun af pligt!

Jeg blev forelsket i arbejdet med at motivere og engagere kvinder til at dyrke motion og er derfor sindssygt glad for at jeg kan få lov til at arbejde i Lines garage, hvor jeg fortsat kan heppe og hjælpe flere kvinder til en sundere og sjovere livsstil. Det skal være sjovt!!!

Jeg er selv tidligere cheerleadere og er derfor opdraget med at man skal smile når man træner. Det gør det hele meget lettere! Smil og du mærker ikke smerten. Derfor vil du opleve smil, skæg og ballade sammen med mig.

Ud over at undervise bruger jeg det meste af min tid på min egen træning. Jeg kvalificerede mig til EM i crossfit i 2017 og brænder dybt for at kvalificere mig igen i 2018. Jeg startede til crossfit i 2010, da jeg startede på politiskolen og lige siden har det været en stor passion.

I 2013 begyndte jeg at undervise og derefter er det blevet til flere kurser og uddannelser. I forbindelse med min rolle som cheerleader instruktør tog jeg Dansk idrætsforbunds træner 1 og træner 2 Uddannelse. Derefter er det blevet til crossfit Level 1, crossfit competitor og crossfit Mobility.