Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

212 Skanderborgvej
Viby 8260
Denmark

22399944

DSC05493.jpg

NADIA MYRUP

Kontakt Nadia Myrup

NAVN *
NAVN

NADIA MYRUP

JEG BRÆNDER FOR AT HJÆLPE KVINDER TIL EN SUNDERE LIVSSTIL, ØGET VELVÆRE OG IKKE MINDST TIL EN STÆRKERE KROP.

KONTAKT NADIA


OM NADIA

Mit navn er Nadia Myrup og jeg er personlig træner i Wittrups Garage. Jeg er 25 år, bosat i Århus og har en bachelor i Idræt og Sundhed . Tilbage i 2011 var jeg overbevidst om at jeg skulle være sygeplejerske, da jeg havde et brændende ønske om at hjælpe andre mennesker. Men efter 6 måneder som sygeplejerskestuderende valgte jeg at søge nye veje. I 2013 førte vejen mig til Odense, hvor jeg startede på Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet. Min bachelor i Idræt og sundhed har givet mig en bred viden indenfor fysisk aktivitet, sundhedsfremme og forebyggelse.

Jeg har altid været en meget aktiv pige – i mine forældres øjne en drengepige, som altid sad højest oppe i træerne, slog hul på alle mine bukser og spillede fodbold med drengene.

Min idrætslige baggrund er af bred karakter, men som primær har jeg spillet badminton, fodbold og svømmet rigtig meget. Tilbage i 2007 begyndte jeg at løbe, hvilket resulterede i en overbelastning. Jeg tog kontakt til en personlig træner, som hjalp mig med at finde gælden ved styrketræning. I dag er denne form for træning uundværlig for mig, da jeg bliver udfordret fået fysisk og psykiske.


CV

  • Bachelor i Idræt og Sundhed
  • EHFA Certificeret Fitness instruktør, 2015
  • EHFA Certificeret Personlig træner, 2016

DET HANDLER, FOR MIG, IKKE BLOT OM AT STARTE ENDNU ET FORLØB OP, MEN OM AT KUNNE DIFFERENCER OG TILPASSE FORLØBET TIL DEN ENKELTE, SÅ ALLE OPLEVER SUCCES. SUCCES ER NØGLEORDET FOR AT KUNNE BEVARE MOTIVATIONEN TIL AT TRÆFFE DE SUNDE VALG. DET ER IKKE BLOT MÅLET DER ER I FOKUS, MEN VEJEN DERTIL.

EFTER AT HAVE VÆRET I PRAKTIK PÅ LIVSSTILSHØJSKOLEN SKÆRGÅRDEN, ER JEG BLEVET ENDNU MERE BEKRÆFTET I, AT JEG BRÆNDER FOR AT HJÆLPE KVINDER MED AT NÅ DERES MÅL OG FINDE EN MÅDE HVORPÅ DET ER VEDVAREDE.