Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

212 Skanderborgvej
Viby 8260
Denmark

22399944

Rebecca

Hvordan startede dit samarbejde med Line?
For at gøre en lang historie kort, mødte jeg Line nytårsaften igennem en fælles veninde, hvor Line og jeg snakkede om Lines team og mine guns (haha), hvor vi faktisk startede samarbejdet et par dage efter. 

Jeg havde aldrig overvejet at skulle stille op eller have en personlig træner, men på daværende tidspunkt skete der så meget nyt i mit liv og jeg søgte at bruge og fordybe mig i mig selv. Jeg har aldrig været ”holdsports-typen”, da jeg er utrolig konkurrenceminded og har det generelt bedst med, at resultatet er mit alene og jeg hader, at skulle være afhængig af andre. I den forbindelse har såkaldte ”ego-sportsgrene” altid været mig, da det alene er mit ansvar at nå dertil, hvor jeg gerne vil. Jeg elsker udfordring og kan specielt godt lide at presse mig selv og dedikere mig, så tænkte at denne mulighed var helt fantastisk – samtidig ville jeg blive meget klogere på min krop, min kost og træning, som jeg faktisk gerne ville, men som jeg ikke selv havde viden til og heller ikke tid til at sætte mig ind i. 

 

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
Træningen har været helt fantastisk – har afprøvet en masse ting, både programmer og øvelser, som alle har givet mig noget forskelligt. Jeg er helt klart en der elsker at være stærk og løfte tungt!
Kosten har været en udfordring – ikke på grund af det jeg skulle spise, for det har helt basalt været meget det samme, som før jeg startede på kostplan. Udfordringen har været mængderne og planlægning omkring det, da jeg før jeg startede op hos Line, ikke var typen der levede for at spise, men spiste for at leve. Jeg spiste eksempelvis sjældent morgenmad, spiste måske 1-2 gange dagligt  og kunne leve af en enkelt rittersport på 3 dage, hvis jeg havde travlt og ikke tænkte over, at jeg skulle spise. Mad har aldrig været noget der har fyldt mit liv og jeg var typen der sagtens kunne ”glemme” at spise, men har altid været glad for mad og spist overvejende sundt (selvom der er røget en del chokolade og chips ned engang imellem ). Så det at skulle spise meget mad og ofte, var meget nyt for mig og selvfølgelig også tidskrævende, som jeg slet ikke var vant til. Men kostplanernes indhold og valgmuligheder har været eminent og varierede – diæten trak tænder ud til sidst, mest fordi jeg var træt af at spise de samme ting (er rimelig kræsen, så det indskrænkede mine muligheder også), men sådan er det vel, når broccoli og kylling var det eneste jeg gad.

 

Fortæl om din vej frem mod scenen
Min lille rejse de første mange måneder gled ubesværet. Jeg synes det var og stadigvæk er skide fedt, selvom jeg har måtte vælge nogle ting fra (byture, lækker mad med familien, cafebesøg, snask i weekenderne osv.), men det har i det store hele ikke gjort mig noget – mine venner og familie blev involveret fra starten og fik gjort ”spillereglerne” for mit valg klart, og har siden støttet mig og været utrolig forstående overfor tupperware og ”nej tak” til invitationer. 

Jeg gik ind i hele det her konkurrencehalløj med den indstilling, at jeg virkelig ville det og ville det 110 %. Sådan er jeg bare, jeg er typen som hellere tager et sæt mere, går en halv times ekstra powerwalk – for så er jeg det skridt foran. Vil hellere cutte en cheat, for så at vide, at jeg står, som jeg vil. Jeg har været målrettet og bevidst om det valg jeg har taget og at det var MIT valg og ingen andres, hvorfor jeg så vidt muligt har forsøgt ikke at lade det gå udover venner og familie. Det har været en sindssyg fed rejse og jeg er blevet helt hooked på livsstilen, som jeg fortsætter med en ny konkurrence for mål.

Der har selvfølgelig været op- og nedture, svært at få nogle dage til at hænge sammen, men det har for mig været det hele værd. Har lært så meget om mig selv, da jeg har været helt alene (foruden team og mega sprøde Line som coach), men har været single og skulle få en hverdag med to jobs, skole, træning, mad, husholdning, venner og alt det der hører til, til at hænge sammen. Jeg hviler tusind gange mere i mig selv nu, end da jeg startede. 

Jeg haft en fantastisk støttende og forstående familie og vennekreds, som har været rigtig gode i hele forløbet. Derudover blev jeg rigtig gode veninder med Therese fra mit team, som har været en KÆMPE støtte og vi har brugt meget tid sammen, idet vi også har boet lige 200 meter fra hinanden – og sidst men ikke mindst, Line – Line har været helt igennem fantastisk, både når det har været pisse fedt og pisse røv nedern! Jeg ved ikke hvad, jeg skulle have gjort uden nogen af dem! 

Min rejse har alt i alt været alting værd – jeg elsker livsstilen, udviklingen og det hele. Jeg er i hvert fald langt fra færdig med den livsstil, konkurrence og Line, men nu skal jeg koncentrere mig om mit bachelorprojekt og få min krop i balance igen, inden jeg skal begynde konkurrence-forløb igen. 

 

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
Ja, helt sikkert – og meget mere end det. Har opnået ufattelig meget på 10 måneder, fået kendskab og viden om ting jeg ikke anede noget om, fået venskaber og selvindsigt ud over hvad jeg nogensinde havde forestillet mig. Line har været uundværlig og ufattelig professionel, men også personlig nok til, at jeg har følt mig tryg omkring ALLE mulige problemstillinger, som har påvirket min kost, søvn og træning.  

 

Hvordan har det været at være en del af Team Wittrup?
Det har været en fantastisk og speciel oplevelse også. Fra første møde, hvor vi alle var samlet, selvom vi startede seks meget forskellige piger, så var der en særlig atmosfære og fællesskab, som bare ”var”. Selvom vi kom fra forskellige steder, både fysisk og psykisk, så har teamet været en kæmpe støtte og motivationsfaktor. At kunne dele alle tanker og følelser med nogen, som går igennem lige præcis det samme, som en selv og få opbakning, støtte, motivation og råd har for mig været SÅ fantastisk. Hele samhørigheden har været fantastisk for mig – også for mine forældre, venner og veninder, som ikke er en del af denne verden. De har alle sagt, at de har været glade for, at jeg havde et netværk og god støtte i det team jeg var i, og de har ligesom mig, været utrolig trygge og glade for mit team. 

 

Hvordan føler du dig generelt taget af under hele forløbet? 
Jeg har haft det som blommen i et æg – uden tvivl. Jeg synes også, at Line nogle gange har gået udover, hvad der kan forventes af en coach og virkelig givet sig 150% mange gange. Jeg kunne ikke have haft et bedre bagland – både i forhold til træning og kost, men også det psykiske. 

 

Hvordan har det fungeret med samtalerne Nicklas Pyrdol, den sportspsykologiske konsulent, har det været brugbart?
Jeg synes, at gruppesamtalerne med Nicklas har været rigtig gode og givet anledning til refleksion – vi har åbnet op for nogle andre, men sindssygt vigtige ting med Nicklas. Gennem ham er vi også, som team, kommet meget tættere på hinanden – specielt gennem diæten. Jeg har også haft samtaler med Nicklas privat efter konkurrencerne, hvilket jeg har været virkelig glad for og tryg ved. 

 

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?
Ja, tonsvis – venskaber for livet, skønne bekendtskaber, viden om kost og træning, selvindsigt og refleksion over så meget andet end blot træning. Det er en rejse, ikke bare fysisk, men også psykisk – hvor jeg er kommet ud stærkere på nogen punkter, men også forvirret grundet mere viden  Men helt sikkert, så er jeg blevet utrolig bevidst om mine styrker og svagheder psykisk, hvilket også har været utrolig givende. 

 

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
Lige nu er fokus for mig, at finde balance mellem det ”normale” liv, træning og kost, mens jeg skriver bachelor – da mit primære fokus er her lige nu. Jeg træner stadigvæk hver dag og vil bare gerne bygge nogle kvalitetsmuskler over off-season og få mine former tilbage efter diæten. Jeg planlægger at stille op igen næste år, men der er nogle helt praktiske udfordringer, jeg lige skal have kortlagt inden jeg for alvor går i gang igen. Derudover skal min krop tilbage i balance, da jeg var rigtig langt nede i fedtprocent, hvilket har gjort min lille krop forvirret og det kan mærkes. 

Under alle omstændigheder vil jeg bygge min krop, som jeg elsker den, muskuløs og stærk. Jeg er vild med tunge løft, stor røv og store guns, haha! Så mit mål er helt klart at finde en balance for mig med en krop, som jeg kan bygge og udvikle. Jeg vil være glad, når jeg ser mig i spejlet og har helt klart nogle personlige mål, som jeg gerne vil nå indenfor nærmeste fremtid. Det er en langsommelig og vedvarende proces, men jeg er personligt meget glad for selve livsstilen - dog vil jeg også gerne have balance med et ”normalt” liv, hvor der er plads til mere hyggespisning, skippe en træning og mere fleksible madvaner indtil min bachelor er ovre her i december, samt ”indhente” de forsømte søndags-brunch, fredagshyggeaftener og cafeture med både venner og familie, som har glædet sig (mere end mig) til at jeg igen kunne deltage.

 

Vil du anbefale andre et samarbejde med Line Wittrup?
Jeg har allerede anbefalet samarbejde med Line - jeg er ikke i tvivl om, at Line er ufattelig kompetent og professionel, som virkelig ved hvad hun laver, med et personligt præg, som gør, at man bliver en del af noget helt fantastisk.   

2014-09-28 09.48.08.jpg
Rebecca 1.JPG