Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

212 Skanderborgvej
Viby 8260
Denmark

22399944

KVINDERNE FORTÆLLER

Personlig træning i øjeblikket 3x i ugen.

Personlig træning i øjeblikket 3x i ugen.

METTE 30, HORSENS

Jeg har stort set prøvet alle Lines forløb, men er kommet frem til at jo flere gange om ugen jeg ser hende jo bedre har jeg det med mig selv og min krop.

Jeg kan komme nok så sur og ked af det til træning men Line formår altid at vende det til at jeg fløjter når jeg går fra hende igen. Som tiden er gået er vores forhold og forløb kun blev stærkere og bedre!

Line er hende der tror på at jeg kan ALT hvad jeg vil, og tit også de ting jeg ikke er sikker på. Har valgt at forsætte sammen med Line på ubestemt tid. Dette er en investering for livet og lykkelig for at det er Line som er med på min rejse.


Personlig træning hver 2. uge i 8 uger

Personlig træning hver 2. uge i 8 uger

christina 24, horsens

Jeg er yderst taknemmelig og glad for det forløb, jeg har haft med Line!

Jeg har opnået markante resultater både fysisk og psykisk! Resultaterne skyldes ikke, at jeg har fulgt en slankekur. Jeg har ikke talt kalorier eller vejet min mad! Jeg har ikke været forhindret i sociale arrangementer eller vigtigst af alt forbudt mig selv noget! Målsætningen var denne gang ikke et mindre tal på vægten, men derimod et større fokus på at være sund og god ved mig selv og min krop!

Principperne jeg har levet efter de sidste 8 uger, kan og vil jeg så vidt muligt følge resten af mit liv! Jeg har fundet en sund og fornuftig balance hvad angår kost, blevet opmærksom på søvn, stress og vitaminer og så har jeg fået rigtig god struktur på min træning!

Lines slogan lever op til forventningerne, jeg er hvert fald blevet både stærkere, sundere og gladere! 4,4% mindre fedt men til gengæld et par chinups rigere på kun 8 uger!

Line får mine varmeste anbefalinger og en garanti på, at vi ses igen!


Strong Curves Bootcamp

Strong Curves Bootcamp

Lene 36, aarhus

Hvorfor er Lines bootcamps så fantastiske? Det er de kort og godt fordi, du bliver et bedre menneske.

Udover at blive stærk og automatisk få mere fokus på din kost, og dermed forbedre din fysiske livskvalitet. Så har jeg oplevet at få mere overskud til mine børn og mand i pressede hverdage.

Du kan gå til træning og være træt og irritabel over madpakker, men kommer hjem med humøret og overskud i top.

Lines bootcamps er det bedste, du kan gøre for dig selv.


Strong Curves Bootcamp

Strong Curves Bootcamp

MATHILDE 21, AARHUS 

Jeg har en svaghed for dygtige undervisere. Ikke kun de passionerede og dem som er dygtige formidlere, men der hvor faglighed, nærvær, kompetencer indenfor formidling og motivation mødes med en uprætentiøs indstilling og en dyb ydmyghed for faget - du er sådan en.

Ikke nok med det, så er du en person som påvirker én, i den gode retning vel at mærke, ved bare at være dig selv. Jeg får lyst til at blive stærkere, bedre og hurtigere i dit selvskab. Med andre ord - pisse motiverende!

Din egenskab til lynhurtigt at mærke hvordan du møder den person du står overfor, på bedst mulig vis er imponerende og misundelsesværdig! Jeg kan med hånden på hjertet og ro i mit sind påstå, at der aldrig er nogen der har følt sig forkert eller "dårlig" når de har trænet med dig.

Du har lært mig meget de måneder vi har arbejdet sammen, men det (aller)vigtigste jeg tager med fra dig er at huske at lytte til min egen krop. Det må ikke være en sur pligt at leve en sund(ere) livsstil - med sund fornuft kan man komme langt! Dette kan helt klart mærkes i mit privatliv, hvor min omgangskreds uden tvivl vil beskrive mig som meget mere positiv og glad.

Jeg er blevet langt gladere for mit spejlbillede, og selvom der stadig er en masse jeg vil justere på, så føles vejen derhen ikke så lang som før. Tak for hjælpen!


Katja 23, Billund

Jeg startede ved Line med ønsket om at blive udfordret og få en bedre forståelse for hvordan jeg fungerer bedst i forhold til kost og træning. Begge ønsker er i den grad blevet opfyldt og undervejs har jeg opnået markante resultater både fysisk og psykisk.

Inden jeg startede hos Line havde jeg stillet op i en bikini fitness konkurrence og jeg havde efterfølgende svært ved at finde ud af hvordan jeg skulle forholde mig til kosten og komme tilbage til en hverdag hvor jeg ikke var styret af en stram konkurrencediæt, dårlig samvittighed og flere timers træning dagligt.

Line har udfordret mig både fysisk og psykisk. Jeg har lært at mærke efter – mærke efter hvad det er min krop har brug for og ikke hvad en kostplan siger, at jeg skal spise, og uanset hvor fjollet det end lyder, så har det nok været min største læring under mit forløb med Line. Jeg følger ikke længere en kostplan – jeg mærker efter og tilpasser mine måltider herefter.

Derudover har hun pisket mig igennem 6 udfordrende, hårde og vanvittig fede træningsprogrammer som har gjort mig stærkere end nogensinde, hvilket jeg synes er ret sejt og det motiverer mig i den grad til at fortsætte og forbedre mig hver eneste gang jeg tager ned for at træne.

Mit forløb med Line har uden tvivl været en af de bedste investeringer jeg har gjort i mig selv – ikke kun på grund af de ting jeg har opnået med hende som træner, men også fordi hun er en engageret humørbombe som jeg altid har set frem til at skulle se og det har absolut været alle de lange køreture værd. :D

Jeg vil til hver en tid anbefale Line som personlig træner! :D 


Strong Curves Bootcamp

Strong Curves Bootcamp

Pia 27, juelsminde

Min træning er mit frirum. Jeg stresser af og kobler fra når jeg kommer til bootcampsene, og ikke tænker på andet hvad der sker i hverdagen. Jeg gør noget for mig selv, jeg gør det jeg bedst kan lide og det der gør mig glad. Og det har jeg tilfælles med de andre piger der kommer. Vi har det sjovt.

Ikke nok med at jeg er blevet meget stærkere, jeg får mere energi og overskud i hverdagen, så er Line den mest professionelle og kompetente træner jeg nogenside har mødt. Hun kan sit kram, og tager sig godt af en. Hun får presset en ud, af ens komfortzone og tror på en, at man godt kan - og dét får man selvtillid af.

Man får lært en masse, og det gør det også sjovt og motiverende at træne, og ikke vil gå glip af en trænings time. Jeg har fået en masse redskaber med videre, som kan bruges når jeg træner selv nede i fitness centeret. Jeg kan kun anbefale alle til at komme til Line's bootcamps.'


MARIE 22, AARHUS

At være på de forskellige bootcamps har givet mig større velvære. Jeg hviler bedre i mig selv og i den krop jeg har fået, ved at træne koncentreret i 12 uger. Derudover er min selvtillid vokset gevaldigt. Jeg er blevet bomstærk. Jeg har bevæget mig ude af min comfortzone og dermed kunne gøre ting jeg ikke troede nogensinde ville være muligt. Jeg har fået en tro på mig selv, som kun er vokset ved at blive trænet af dig kæreste Line. Jeg er gået fra at kunne tage 40 kg i squat til at presse mig op på 67,5. Jeg kan lige pludselig dødløfte 70 kg og lave pullups. Hvem troede at det nogensinde ville være muligt? Det har kun givet mig endnu mere motivation i min egen træning. Jeg glæder mig til næste gang!

 

 

 


Strong Curves Bootcamp

Strong Curves Bootcamp

astrid 20, aarhus

Jeg er vant til at være aktiv og har gået til Crossfit i et par år, men havde lyst til at prøve noget fra en " anden verden" end den jeg normalt træner i. Jeg havde som så mange andre hørt meget godt om Line og hendes forløb er da også kun blevet bekræftet i den gode omtale. Jeg synes det var vildt fedt at have en fast lille gruppe at træne med og mener det er virkelig vigtigt med sammehold, det er der man rigtig rykker sig og kommer ind i gode træningsrutiner. Line er rigtig god til at opbygge og skabe et godt sammehold så alle føler sig med på hvert niveau, og så kan Line rumme alle typer så alle føler sig velkommen!

For mig handlede forløbet ikke så meget om at ændre min krop, det var kun en bonus, men mere om at prøve noget andreledes, og det gjorde jeg! Jeg fik gode træningstips og virkelig gode dage ud af det. Det er nogle super programmer som helt sikkert kan presse og udfordre alle, nye som erfarende, jeg var i hvert fald udfordret en del! Så tøv ikke, Line skal nok opfylde dine forventninger, om det så er at tabe dig, øge din viden inde for træning eller blive bum stærk! 


Charlotte 23, aarhus

Jeg kom til Line med ønsket om at finde en balance i den måde jeg behandlede og ikke mindst det perspektiv, jeg havde på min krop. Jeg efterspurgte en struktur i mine motions- og kostrytmer, som før havde været meget uregelmæssige og præget af yoyo-vægt og ubehag i egen krop, hvilket lagde en markant dæmper på selvtilliden.

Lines gode humør og gåpåmod har fra start af smittet af og motiveret mig til at give den gas og passe på min krop - og en forståelse af, at 'sundhed' ikke handler om kalorieregnskab, monoton konditræning eller et tal på vægten. I stedet har en indre lyst til udvikle mig fysisk og realisere min krops fulde potentiale vokset på mig, hvilket i takt med min udvikling har haft en naturlig effekt på humør, overskud og ikke mindst selvbillede.

Før jeg startede hos Line havde jeg aldrig dyrket styrketræning og var hunderæd for at blive konfronteret med fiasko i fitnesscenteret. Desuden var min logik, at vægtløftning var lig med kæmpestore muskler og biceps-fest.

Her 2,5 måned efter er jeg blevet vild med styrketræning og derudover så meget klogere. Jeg tør mere, jeg udvikler mig og vigtigst af alt motiveres jeg af netop processen frem for kun at være fokuseret på et endemål, som oftest var vægttab. Og det er nok i virkeligheden den egentlige årsag til mine resultater. Det kan jeg takke Line for."


Stine 21, aarhus

Jeg startede et forløb med Line på hendes bootcamp med et kostforløb ved siden af, fordi jeg sad fast. Jeg manglede hjælp til, at komme af med min overspisning og inspiration til træning. Line har være den bedste coach gennem alle ugerne! Hun er fyldt med energi, hun er altid glad og positiv og det smitter helt klart af! Jeg har ikke kun tabt mig og mistet cm rundt omkring på kroppen, jeg har også lært en masse om mig selv og hvordan min krop reagere på forskelligt mad. Jeg har fået så meget med i bagagen og jeg er sikker på det ikke er sidste gang, jeg skal være under Lines vinger! 


MIA 32, AARHUs

Jeg fandt Line ved et tilfælde, men det må have været skæbnen som spillede et pus! For fandt MIN træner! Hun har været med til at give mig en sundere og stærkere hverdag, med meget mere overskud!


Strong Curves Bootcamp

Strong Curves Bootcamp

Pernille 52, Aarhus

Efter at have ledt med lys og lygte efter en dygtig træner, stødte jeg på Line. Jeg troede ikke længere det var muligt, i min alder, at få bygget en stærk krop op, men jeg tog SÅ meget fejl. 
Jeg er blevet motiveret og har nu fået en grundform, som jeg har så meget lyst til at vedligeholde.

Line har været inspirerende og super engageret. Hendes træning, vejledning og programmer er både individuelle og alsidige. Det er hårdt, og man sveder, (og griner) men det har været de fedeste 8 ugers træning, jeg nogensinde har haft. Og jeg vender helt sikkert tilbage!

 


Personlig træning i 12 uger med træning hver 4. uge og Strong Curves Bootcamp

Personlig træning i 12 uger med træning hver 4. uge og Strong Curves Bootcamp

pernille 23, aarhus

Jeg er meget, meget glad! Med Lines hjælp og skræddersyede programmer har jeg nået flere mål, end jeg havde håbet! Mine programmer har været enormt effektive – er blevet udfordret både på gentagelser, tid og vægt, men der er samtidig kommet struktur på min træning, som gør det nemt at gå til, hvilket har været et kæmpe plus for mig!

Line har generelt bare været utrolig god til at få forløbet tilpasset min hverdag og mine mål, og det er så fedt efter 8 uger med styrketræning 3 gange om ugen og en fornuftig indstilling til kost at være nået længere end forventet. Jeg er blevet markant stærkere, faldet pænt i fedtprocent, blevet klogere på mine teknikker og hey – jeg kan lave 3 chin ups! :D Jeg tager mange ting med mig fra mit forløb hos Line. Noget af det vigtigste må være dét at have genfundet glæden ved at træne, hvilket var mit primære mål, da vi startede op. Jeg er lige nu supermotiveret til at følge mit nye program og træne videre på egen hånd, og når jeg engang får behov for ny motivation og nye udfordringer, er der ingen tvivl om, hvem jeg vil søge hjælp hos 😊 Det fede ved et forløb med Line som personlig træner er, at det er mere end bare træning – det er skønt altid at blive smittet med godt humør, en positiv indstilling og en fornyet tro på sig selv. 


8 ugers Strong Curves Bootcamp

8 ugers Strong Curves Bootcamp

SARA, 24, AARHUS

Jeg har deltaget på Line Wittrups 8 ugers Strong Curves Bootcamp forløb, som udelukkende var en kæmpe succes.

Jeg styrketrænede og løb en del i forvejen, men sammensætningen at Lines programmer kan jeg absolut anbefale til andre piger, som gerne vil have smukke former og en stærk krop. Line har en viden om træning og ernæring, som man kun kan beundre, derudover stråler hun med engagement og gåpåmod, som kun kan smitte af på hendes klienter. 

Selvom vi var flere piger, der trænede sammen i forløbet, så formåede Line at se alle pigers udgangspunkt, og bruge det til at udfordre og presse hver enkel pige. Jeg vil gerne have høj puls og presses til hver træning, det så Line (lyn)hurtigt, og anvendte det på en fantastisk måde. 

Jeg ved jeg skal træne med Line igen, hun kan svinge pisken over mig, få mig til at grine, stråle af selvtillid og gøre mig stærk, hvad mere kan man forlange? 

En investering i en af Lines forløb, vil du ikke fortryde. Hun tager dig og dine mål seriøst.


Strong Curves Bootcamp

Strong Curves Bootcamp

Maja 19, Aarhus

Jeg har nu været under Lines vinger i 8 uger. Da jeg startede på bootcamp havde jeg kun hørt positive ting om Line og glædede mig derfor helt vildt til at komme igang. Og HOLD NU OP hvor lever hun bare op til alle de gode ting jeg havde hørt om hende.

Hun laver de vildeste træningsprogrammer og forstår at presse dig alt hvad du har. Derudover er Line en fantastisk person. Hun er en humørbomben uden lige og hvis du har en dårlig dag så kan jeg garantere dig at det har du ihvertfald ikke efter at have trænet med hende! Med et skræddersyet kostprogram og træningsprogram har jeg opnået virkelig gode resultater og det kan jeg takke Line for. 

Mit forløb med Line er en af de bedste investeringer jeg har gjort og en ting er helt sikkert og det er at jeg fortsætter ved hende.  Det gør mig glad! 


Strong Curves Bootcamp

Strong Curves Bootcamp

Louise, Skanderborg

Bootcamps ved Line har givet mig en kæmpe træningsglæde, træning er gået fra noget jeg burde gøre til noget jeg glæder mig til!

Træningen har givet mig overskud tilbage i mit liv, overskud til at være en bedre kæreste og overskud til at tænke bedre tanker. Line presser mig til alle træninger og hendes gode råd til mad og træningsvaner gør det nemt at implimenterer i dagligdagen!


2 x Strong Curves Bootcamp

2 x Strong Curves Bootcamp

Line 22, aarhus

At deltage i Line Wittrups Bootcamps har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv!

Jeg mødte op til min første Bootcamp med meget lidt viden om styrketræning, så målet var derfor simpelt – at lærer at træne med den rigtige teknik.

Efter de første 10 uger, som var utrolige lærerige og sjove, var jeg topmotiveret til, at lærer- og udfordre mig selv endnu mere. Jeg meldte mig derfor til min anden Bootcamp, som var mindst ligeså god som den første.

Nu står jeg på den anden side af de to Bootcamps med meget mere viden om træning og en masse ny inspiration til en sundere livsstil"


Strong Curves Bootcamp + kostforløb

Strong Curves Bootcamp + kostforløb

Mathilde 20, vejle

Da jeg kontaktede Line var jeg træt af min krop og jeg havde i den grad brug for noget forandring - både med hensyn til min krops udseende, men i den grad også på mit humør.

 Allerede fra første træning med Line, vidste jeg, at det var det helt rigtige valg jeg havde truffet. Line er alt det jeg havde håbet på. Hun er vanvittigt dygtig, sød, så engageret og motiverende! Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Line.

 På blot 10 uger har Line virkelig hjulpet mig med meget. Jeg er både blevet stærkere og mere markeret. Derudover er jeg blevet en del gladere og er blevet meget mere bevidst om kost og træning. Line tog med det sammen højde for mine behov og hvis det ikke var fordi jeg skulle ud og rejse, så var jeg helt sikkert fortsat ved hende.


KAREN 25, AARHUS

Jeg har tidligere deltaget på Lines bootcamps og valgte at tage endnu et forløb hos hende - denne gang med tilkøb af kostforløb. Line og jeg fik i fællesskab lavet en plan over hvordan jeg bedst muligt kunne nå mit mål, hvilket i første omgang var et vægttab. Jeg har altid været vant til at være aktiv og har haft meget bekendtskab med styrketræning, men har altid manglet det sidste for at nå mine mål, og Line har været en fantastisk hjælp.

Grunden til jeg valgte Line var, at jeg vidste fra tidligere forløb, at jeg ville blive mødt med en seriøsitet og et engagement uden lige. Line var fra starten meget realistisk og gjorde meget ud af, at der var tale om en livsstilsændring og ikke en "kur" hvilket stemte meget overens med hvad mine forventninger til forløbet var. Derudover tog Line udgangspunkt i mig som person og tilrettelagde forløbet sådan, at det ikke på nogen måde har været en udfordring, at lægge sin kost om. Line hjalp mig også meget med at få en forståelse for, at det vigtigste var at omdanne fedt til muskler og blive stærk, fremfor den tankegang jeg til en start havde, hvor det bare handlede om at smide kg.

Under forløbet på de 8 uger har jeg formået at smide 4 kg fedt og med hjælp fra Line har jeg lært, at det ikke nødvendigvis er tallet på vægten som tæller.

 


Personlig træning 1x i måneden.

Personlig træning 1x i måneden.

Sofie 26, aalborg

Jeg har af alle kostplaner, personlige trænere og alt det træning jeg har været igennem ALDRIG prøvet noget så unikt som det forløb Line har haft skruet sammen til mig. Line har fra dag 1 taget udgangspunkt i mig som person, som så mange andre piger havde et skadet selvbillede og forhold til mad, og herfra hjulpet mig hele vejen med at finde MIN balance og vigtigst af alt samtidig stadig nå resultater. 

Jeg har efter Lines forløb, holdt fast i mange af de øvelser, teknikker og ikke mindst holdningen til hele træningsverdenen. Jeg har haft det meget svært i en periode pga. hændelser i mit privatliv, hvor Lines træninger og holdepunkter har været mit frirum, min terapi.

Alt i alt handler det hele jo om balance. Og jeg var ALDRIG kommet hertil uden Line, og hvor er jeg hende bare EVIGT taknemmelig. Line tager sig ALTID tiden til at lige gøre dét ekstra for man føler at netop denne personlige træner, tager den lige dét skridt ekstra.


Personlig træning 1x i ugen.

Personlig træning 1x i ugen.

Camilla 22, Aalborg

Jeg er gennem mit forløb hos Line blevet stærkere fysisk men bestemt også mentalt. Line er en fantastisk unik træner, som er så dedikeret til hendes arbejde og ikke mindst til hendes klienter. 

Hun har hjulpet mig med at finde min balance mellem kost og træning, så det er blevet en leg den dag idag, og det er jeg hendes så taknemmelig for.

Jeg er blevet bidt af træning, men jeg er bestemt også begyndt at gå meget mere op i at min kost skal være varierende og sundt!" 


Personlig træning 1x i ugen.

Personlig træning 1x i ugen.

Nynne 35, viborg

Man skal aldrig undervurdere vigtigheden i at investere i sig selv!

Jeg har gennem de sidste 20 uger været under vingerne på denne fantastiske kvinde Line Wittrup - Allerede fra 1. møde vidste jeg, at Line var den rigtige for mig. Hun er så nærværende, motiverende og ikke mindst yderst professionel.

Line har formået at rykke mig fysisk, men så sandelig også psykisk. Jeg står i dag stærkere, sundere og med en krop, jeg føler mig super tilpas i. Jeg har nydt Lines "frie" kostplaner som altid var tilrettelagt efter mig og mine behov, og jeg har gennem forløbet aldrig mistet motivationen, mine træningsprogrammer har været så inspirerende og udfordrende.

Jeg har været så ualmindelig glad for mit forløb ved Line. Hun har aldrig mistet troen på mig og jeg fortsætter med et sundt og afslappet forhold til min nye livsstil. Line har sat et kæmpe "aftryk" i mit liv.


Personlig træning 1x i ugen.

Personlig træning 1x i ugen.

cecilie 20, horsens

10 uger er fløjet forbi og jeg har idag haft min sidste måling og træning med Line.

9 % fedt er forsvundet og det føles fantastisk! Men det har ikke kun været et mål at tabe mig og komme ned i fedtprocent. Men at komme ovenpå igen. Det sidste år har bestået af en masse op og nedture, som har resulteret i en vægtøgning. Og for første gang i meget lang tid føler jeg at jeg er på vej tilbage til mig selv igen! Så et

KÆMPE tak herfra til line - ikke kun for de hårdeste træninger, og nogle super gode programmer/planer. Men også for en fantastisk støtte igennem forløbet


Personlig træning 1x i måneden.

Personlig træning 1x i måneden.

Pernille 25, københavn

Mit forløb hos Line har været 6 helt fantastiske måneder! Det har været utroligt lærerigt, hårdt, super spændende og meget motiverende at være under Lines vinger.

Da jeg kontaktede Line i november 2015, var det fordi jeg havde en drøm om en flot, trimmet bikinikrop til sommer 2016. Selvom jeg hverken har fået sicpack eller en meget lav fedtprocent, så er jeg sindssygt glad for 'slutresultatet'. Jeg vejer stort set det samme som da vi startede, men der er uden tvivl kommet mere muskelmasse på og strammet godt op (specielt bagdelen!). Line har fået mig til at forstå at en sund balance kombineret med tung styrketræning er vejen frem. Der er nu plads til et glas rødvin og en god bøf - uden at min verden falder sammen og jeg tænker 'nu er det hele ødelagt'.

Line er dygtig, kompetent og meget motiverende at have som træner. Jeg er så glad for at jeg valgte Line. Det er nogle af de allerbedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv!


Personlig træning hver 2. uge.

Personlig træning hver 2. uge.

Nanna 20, aarhus

Beslutningen om at kontakte Line, har jeg aldrig fortrudt!

Tiden under Lines vinger er gået over alt forventning. Ikke nok med at jeg har tabt tæt på 10% fedt og samtidig øget min muskelmasse, så har min psyke og selvtillid også fået et ordenligt boost. Jeg har opdaget en viljestyrke, jeg aldrig selv havde troet, jeg besad, og jeg er blevet bidt af træningen og den kontrol jeg pludselig har fået over min egen krop. Jeg er blevet meget gladere, stærkere og sundere, og i dag er træningen, kosten og de sunde vaner blevet en helt naturlig del af min hverdag, og jeg glæder mig til at komme afsted hver gang! Line har virkelig hjulpet mig, til at finde MIN balance.

Det er den bedste beslutning og investering jeg har gjort for mig selv, og jeg er Line evigt taknemmelig!


Lise 23, aarhus

Jeg er altid glad, men nu er jeg blevet gladere indvendigt. Det har ikke være nemt at komme her til, men mit samarbejde med Line har med sikkerhed gjort det lettere. 

Line har skabt de bedste betingelser og forudsætningerne for at jeg kunne nå mine mål og så har jeg ”bare” skulle følge det. Det giver tryghed og er motiverende at vide, at hvis du gør hvad Line siger, så opnår du mærkbare resultater.

Jeg har opnået og udviklet mig meget, men det betyder ikke at jeg stopper nu. Jeg har nye mål. Jeg har også udviklet mig mentalt. Jeg vil ikke længere kun være tynd, nu vil jeg være stærk!

Personlig træning 1x i ugen + Strong Curves Bootcamp

Personlig træning 1x i ugen + Strong Curves Bootcamp


Line 24, aarhus

Jeg har deltaget på Line Wittrups Strong Curves Bootcamp i 8 uger med tilkøb af kostforløb, og det har været en kæmpe succes, og det bedste jeg har gjort for mig selv. Udover at have tabt 7 kg fedt, har jeg formået at bevare min muskelmasse og fået en masse energi. 

Selvom jeg var på en Bootcamp med 7 andre piger, formåede Line at tage sig tid til hver enkelt person på deres niveau, så man fik det optimale ud af træningen. Hun formår virkelig at få en til at yde sit bedste, og så er hun en fantastisk person med et smittende humør, der gør alle træninger sjove, samtidig med at de er vildt hårde.

Jeg kan varmt anbefale alle at tage på en Bootcamp med Line, hvad enten man ønsker at tabt sig, komme i bedre form eller bare få en masse livsglæde.


Personlig træning 1x i måneden.

Personlig træning 1x i måneden.

Tanja 27, aarhus

Mit samarbejde med Line har været over al forventning. Hun er en rigtig sød og jordnær pige, og det betyder bare meget, når man lader en komme tæt ind på livet. Man afslører personlige vaner, tanker, skal måles, og det hele kan godt være grænseoverskridende. Men når man føler en tryghed hos sin træner, så er det nemt. Især når man kan mærke, hvor meget hun brænder for sit arbejde. Hvis min fedtprocent ikke var gået ned som planlagt, blev hun mindst lige så frustreret som jeg! Selvom hun gjorde det med et smil i øjet, kunne jeg tydeligt mærke hendes dedikation.

At kontakte Line er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg er blevet gladere og stærkere, og jeg har fået en viden omkring kost og træning, som jeg aldrig vil ligge fra mig igen. Hvis jeg nogensinde får brug for hjælp igen, er der ingen tvivl om, hvem jeg vil kontakte.

 


Personlig træning 1x i ugen.

Personlig træning 1x i ugen.

MILLE 18, HORNSYLD

Jeg har fundet min balance, og jeg er endelig glad, både udenpå og vigtigst af alt, også inden i! Jeg har været under Lines vinger i snart 8 måneder, og det er absolut det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. 

Da jeg kontaktede Line, var jeg i behandling for anoreksi. Jeg var psykisk ustabil, og jeg hadede min krop. Jeg valgte at stoppe min behandling, og startede mit forløb hos Line. Jeg havde aldrig troet, jeg ville være i stand til at sige, at vægten ikke længere har nogen betydning. Men ved hjælp af Line, har jeg fået troen tilbage på mig selv, jeg er blevet stærk, både fysisk og psykisk, og det er nu meget vigtigere for mig end tallet på vægten.

Det er guld værd at en så nærværende og troværdig træner, som sætter så meget fokus på, at psyken har det godt og kan følge med. Jeg var aldrig nået hertil uden Line, og jeg er evig taknemmelig for, at hun fra dag ét af har troet på mig. 


Personlig træning 1x i måneden.

Personlig træning 1x i måneden.

NADIA 24, AARHUS

At beskrive mit forløb ved dig, Line, er virkelig svært! Det er det fordi, der er så mange følelser og tanker som er ubeskrivelige.

Kære Line! Sikke en rejse vi/jeg har været på – den bedste rejse jeg nogensinde har været på! Det startede med tre måneder og de tre måneder blev til et år og jeg ville ønske at denne rejse ku’ fortsætte! Tilbage i  september 2015 kontaktede jeg dig og det har uden tvivl været den bedste beslutning!  Jeg boede på daværende tidspunkt i Odense, hvilket gjorde at jeg kun så dig 1 gang hver 4. Uge. Men selvom du var langt væk, så føltes du alligevel ret tæt på.

Du er på ALLE måder super dygtig til dit arbejde og formår at være nærværende, omsorgsfuld og forstående. Målet for mig var i starten at tabe mig, men efter at have haft meget fokus på fedt% og vægt, droppede vi denne strategi og vi ændrede fokus til at blive stærk!
En beslutning der har vist sig at være den rigtige beslutning for mig.
Du formåede at få mig til at se på de gode ting ved mig selv, og vi droppede rapporteringerne af vægten, men derimod ”hvordan har DU det, Nadia”.

I de sidste forløb har vi set en del mere til hinanden og det har simpelthen været ugens højdepunkt! Jeg er alle gange gået hjem fra træning med det største smil på læberne og den skønneste følelse i kroppen. Vores træninger har ikke kun handlet om at træne, men også om at få vendt hvad der går godt og hvad der ikke går så godt. Du har en helt fantastisk evne til at lytte og stille de rigtige spørgsmål – spørgsmål der får mig til at reflektere en ekstra gang.

Du er på alle måder blevet en af de personer jeg stoler rigtig meget på, føler mig tryg ved OG jeg kommer til at savne!

Jeg vil til hver en tid anbefale Line som personlig træner. 

Tak fordi du er dig! 


Strong Curves Bootcamp

Strong Curves Bootcamp

susanne 24, aarhus

Alt det her du har hjulpet mig med og givet mig med på vejen, har virkelig bare ændret så meget til det positive, det er så fantastisk!

Jeg går ikke længere og er sulten i løbet af dagen, og får trang til slik/kage og andet sødt. Jeg har meget mere energi til hver eneste træning og jeg får sved på panden (Det fik jeg aldrig før når jeg styrke trænede). Jeg sover som en drøm og kan nu stå op kl. 05.30 uden problemer, det er så vildt før snusede jeg den altid mindst 30 min, og kunne bare ikke komme op, nu ringer vækkeuret og jeg er ude af sengen med det samme. Jeg nyder hvert måltid jeg skal have, og er begyndt at gøre noget ud af min mad og bruge tid på det, før skulle det bare være nemt at hurtigt, men det smager jo ikke nær så godt som hvis man lige bruger 10 min ekstra på det. Jeg er frisk hele dagen på arbejdet og går ikke kold kl. 12 mere og jeg slapper mere af i mig selv, det er jo fantastisk !

Jeg er stadig top motiveret og ville ønske disse bootcamp forløb med dig og de andre seje piger aldrig ville stoppe :D Er så glad for at jeg er kommet på holdet i oktober også og at jeg skal fortsætte med bikinifitness ved dig, for du motiverer mig virkelig! 

Jeg er så meget klar på at blive endnu stærkere og få endnu større muskler :D


1 års atletforløb. 4. plads i bodyfitness junior til både Newcomers og DM.

1 års atletforløb. 4. plads i bodyfitness junior til både Newcomers og DM.

Michelle 22, københavn

Enhver træner kan hjælpe dig med at tabe fedt/blive stærk/øge muskelmasse. Men kun de allerdygtigste trænere forstår vigtigheden af og arbejder med at udvikle deres klienter mentalt, så de er bedre stillet, når forløbet slutter. Line er en træner af sidstnævnte kategori. En træner i verdensklasse! Line gør det nemt at opnå vedvarende resultater, fordi hun tager udgangspunkt i mennesket bag musklerne. Med det grundlag og en god portion videnskabeligt begrundede metoder tilrettelagde hun vejen for min succes som debuterende bodyfitnessatlet. Processen har været nem og uden ekstreme metoder, hvorfor det i dag er helt naturligt for mig at fortsætte i samme dur. Resultatet kunne være opnået på mange måder, men det er processen og præstationen med Line ved min side, som har styrket mig fysisk og psykisk, og som jeg vil kunne tage med mig fremadrettet.

 

TAK for et hidtil fantastisk samarbejde!!!!! <3 


1 års atletforløb. Guld til Newcomers i bodyfitness master og bronze til DM.

1 års atletforløb. Guld til Newcomers i bodyfitness master og bronze til DM.

Mette 35, aarhus

Der er så mange mennesker jeg skal have takket, og en af dem er hende her! Min helt igennem fantastiske coach Line Wittrup - der ikke bare har været min træner - min støtte - min ubetinget opbakning og evige glade væsen - hun har fået en særlig plads i mit hjerte for den varme, ro og tillid hun har vist mig. Hun har lavet træningsprogrammer til mig der hele tiden har udfordret mig - kost der har passet til min træning og krop - og så har hun fået mig i min livs form! Kæreste Line uden dig hang den GULD medalje ikke om halsen på mig nu (ja den hænger der endnu!!!) og jeg glæder mig til at tage endnu en konkurrence med dig ved min side - du er så skøn og jeg er dig så taknemmelig.
 

Verdens største krammer og måske lidt flere glædes tåre :)


&nbsp;3x Strong Curves Bootcamp

 3x Strong Curves Bootcamp

Mette 43, aarhus

Faktisk ved jeg slet ikke hvor jeg skal starte, for Line Wittrups bootcamp har ingen sammenligning med noget andet jeg har prøvet. Hvis jeg skulle beskrive det med et ord, må det være FANTASTISK....Med det mener jeg, det har været det absolut bedste forløb jeg til dato har prøvet. Det har været meget motiverende, super hårdt og sjovt.

Man træner på små lukkede hold og det gør at Line har øje på dig hele tiden - hun retter til og presser dig til dit max. At træne med andre piger, der har sammeindstilling og samme lyst til træning giver dobbelt op på motivation, og man presser hinanden til at yde det bedste man kan. Line skaber de perfekte rammer for at opnå resultater, hun giver dig alle de redskaber du skal bruge, for at rykke dig. Så hvis du vil være stærkere, lære at træne med tunge vægte, se resultater, så er Lines Bootcamp det helt rigtige. Alt dette sker i et fællesskab med andre seje piger, hvor der altid er godt humør og høj motivation. Der er sved på panden, smil på læben og der kæmpes hårdt, hver gang.

Bootcampen har ihvertfald gjort at jeg ikke stopper her, jeg er blevet bidt af denne træningsform og jeg vil mere. Min motivation er helt i top. Så vil jeg også lige anbefale at hvis man vil gå all in, så tag et kostforløb med. Det er uden tvivl et stor med factor til at opnå de resultater du ønsker. De uger her er gået så stærkt og hvor har det været fedt. Jeg er GLAD med GLAD på :-)

Line er den bedste coach, hun har et drive og en passion for det hun laver, hun er dygtig, motiverende, smilende og ikke mindst bum stærk :-) Så jeg kan kun anbefale at komme på Line Wittrups Bootcamp.


Strong Curves Bootcamp

Strong Curves Bootcamp

Benedikte 19, aarhus

Fællesskab, sved i lange baner, tunge vægtskiver og ikke mindst liv og glade dage. Sådan er hverdagen på Line Wittrups bootcamp.

På bootcampen får du sved på panden, som jeg godt kan lide det. Du indgår i et fællesskab med super seje piger/kvinder, der, måske lige som dig, ejer viljestyrke, gå-på mod og lysten til at træne.

For mig har bootcampen været lidt af en øjenåbner og et kæmpe energiboost til min hverdag. Jeg valgte at tage på bootcampen, da jeg havde et behov for at komme i gang med træning efter en tid med depression, manglende tro på mig selv og lavt selvværd.

Bootcampen gjorde, at jeg netop ikke var alene om min træning, hvilket gjorde at jeg kunne overskue den. Træningen var derfor ikke længere en last for mig, men blev noget jeg så frem til, hvilket var en hel ny oplevelse for mig. Line formår at skabe trygge, men udfordrende rammer omkring din træning, hvilket var med til, at min selvtillid kom tilbage.

På bootcampen bliver du bliver motiveret, inspireret og får blod på tanden efter resultater, som du kan opnå gennem bootcampens træning. Line er en super coach, der kan presse dig ud af din comfort-zone, der hvor det virkelig gør nas, men også der, hvor dine grænser rykkes. Min oplevelse med bootcampen er derfor både fysiske og psykiske forandringer. Man bliver glad i låget og bum stærk!  


1 års atletforløb. 5. plads til DM i bikinifitness.

1 års atletforløb. 5. plads til DM i bikinifitness.

METTE 26, SILKEBORG

Magen til sød, betænksom og dygtig træner skal man lede længe efter. Især har det været vigtigt for mig, at vide at Line gik meget op i at vores forløb efter konkurrencerne skulle være så lette som muligt. Det at hun stadig spørger indtil hvordan jeg har det og hvordan det går, selvom vores forløb sammen desværre er ovre, betyder rigtig meget!

Jeg vil anbefale Line til alle der mangler hjælp til kost eller træning. Jeg har igennem et år altid glædet mig vanvittig meget hver gang jeg skulle træne med Line, måles af hende eller modtage opmuntrende mails og nye programmer. Det sidste år har for mig været en sand fornøjelsen.

Jeg synes jeg har haft det bedre og været gladere end normalt og jeg er ret sikker på at Line er en af grundene til det! Tak for alt du har gjort, alt du har lært mig og for at hjælpe mig med at komme i mit livs form og for at jeg nu er rigtig glad for min krop! 


Personlig træning 1x i ugen og 1x hver 2. uge.

Personlig træning 1x i ugen og 1x hver 2. uge.

Zenia 22, odense

Jeg var under Lines vinger i et halvt års tid, og tiden er jo fløjet afsted. Det er det der sker når man har det sjovt.  Da jeg kontaktede Line, var det primært ud fra et ønske om at få styr på min teknik i styrketræning, og det lyttede Line til og vi tog derfor alt fra bunden, så jeg kunne føle mig tryg i alle øvelser. Det var lige det jeg havde brug for. 

Generelt er hun virkelig god til at lytte, og hun kunne altid finde ud af, hvad jeg havde brug for, også inden jeg selv vidste det. I en periode havde jeg virkelig mange cravings, og jeg tænkte at det var min rygrad der var noget galt med, men Line sagde at det kunne være et tegn fra min krop om, at der var noget den manglede. Så vi ændrede min kostplan, og det hjalp virkelig meget. Mit forløb hos Line har derfor virkelig lært mig at lytte til min krop. Line har, foruden en masse god teknik, også lært mig at presse mig selv når jeg træner. Inden jeg trænede med Line svedte jeg knapt nok når jeg styrketrænede, og det skal jeg da love for, at der blev ændret på. Hun var god til at presse mig, så når jeg troede jeg ikke kunne mere, så kunne hun alligevel liiiige presse lidt mere ud af mig. Det gav altid mega fede træninger, og jeg var glad og tilfreds efterfølgende. 

 Til sidst vil jeg sige at Line er et virkelig rart menneske, som sætter sig ind i sine klienters behov og personligheder. Hun tilpasser alt efter den enkelte, og det kan man virkelig mærke. Man føler sig ikke bare som én i mængden. Hun var altid god til at få mig til at føle mig unik, mega sej og stærk. Så tak for det!


1 års atletforløb. Bronze til både Newcomers og DM i bodyfitness.&nbsp;

1 års atletforløb. Bronze til både Newcomers og DM i bodyfitness. 

Lise 28, viborg

Jeg ville stille op til newcomers 2015. Jeg har ingen koncurrenceerfaring, og i den forbindelse valgte jeg at få en træner. Det blev Line, og det er jeg utroligt glad for.

Jeg valgte hende primært, fordi jeg vidste, at hun var dygtig og især fordi jeg var klar over, at hendes "metoder" byggede på forskning og sund fornuft, og ikke en eller anden særlig kostreligion hun selv havde, hvor man eksempelvis skulle holde sig fra sødemidler eller frugt. Dette var rigtig vigtigt for mig! Jeg havde i forvejen selv trænet og gået op i det med kosten i en del år. Derfor var jeg også lidt nervøs over, om jeg overhovedet ville rykke mig i det år samarbejdet stod på. Det gjorde jeg!

Line har lavet de fedeste træningsprogrammer til mig, som virkelig har hjulpet mig med at få en del mere fylde på ben og bagdel, som var mine svageste punkter. Hun har hundrede procent lyttet til mine behov undervejs og er både forstående, super engageret i sine klienter og meget kompetent! Jeg vil anbefale hende til enhver tid- både til nybegyndere, folk der allerede har trænet i noget tid, og gerne vil rykkes videre og også til atleter, der har planer om at skulle stille op til konkurrence.


Personligtræning hver 2. uge i 2x 10 uger.

Personligtræning hver 2. uge i 2x 10 uger.

Christina 33, Aarhus

Det er svært kort at skulle beskrive et forløb hos Line, der har rummet SÅ meget!  Men kort & præcist:

The best project you will ever work on is YOU! Og den bedste træner til det er uden tvivl LINE!

Jeg har altid været dedikeret til en sund livsstil og masser af varierende træning - Men da jeg i januar tog kontakt til Line og købte et 10 ugers forløb, med målet om at blive den bedste version af mig selv, tog det virkelig fart! Line er jo FANTASTISK!

For det første er hun jo i sig selv udadtil en bumstærk og mega engageret motivator!!!  For det andet har hun en personlighed, der gør at hun hurtigt føles som en veninde man har haft i mange år! 

Det bedste for mig var for det første, at hun er så utrolig jordnær, meget lyttende og forstående - Sætter sig dybt ind i ens dagligdag og sikrer at forløbet med kost & træning hænger fornuftigt sammen til at kunne være vedvarende, trods en travl og presset hverdag. 

Fra aller første træning med Line blev jeg klar over, at 2015 var året hvor jeg ville blive stærkere end nogensinde! For Line er utrolig dygtig til at motivere og skaber de perfekte rammer for at nå i mål. Efter de 10 uger - Var jeg da slet ikke til at stoppe! Så jeg købte 10 uger mere!  Jeg har nu siden maj måned kun besøgt Line 1 gang i måneden for at blive målt - Og jeg må indrømme - Jeg savner at være i forløb med hende! Men det mest fantastiske er, at hun har givet mig nøglen til mig selv! 

Jeg har fundet en ny passion i styrketræning, fået balance i mængden af kost samt træning og vigtigst af alt: Lært hvor vigtig en faktor søvn har for denne balance og resultater. Og den bedste gave er, at jeg har fået skabt noget, som er vedvarende! Mine målinger er nemlig siden min start januar 2015 og til nu november 2015 kun blevet bedre! 

Jeg har anbefalet Line varmt til rigtig mange, og vil fortsat gøre det - For jeg er evig taknemmelig for at hun er præcis som hun er!   

Lov dig selv at møde Line - Det vil være den bedste gave til dig selv!

1 års atletforløb. Sølv til Newcomers og en flot 6. plads til DM.

1 års atletforløb. Sølv til Newcomers og en flot 6. plads til DM.

Ditte 27, Aarhus

Igennem snart to år har jeg været under Lines kyndige vinger, og jeg har været utrolig glad for at arbejde sammen med hende. Hun har sørget for min træning, kost og ikke mindst været min kæmpe motivation og støtte, også i hårde tider! Line arbejder på en måde som passer præcis til min personlighed. Hun tilpasser kosten og træningen, så det har passet ind i min hverdag med travlt job, og så jeg ikke har følt savn i forhold til noget mad (hvertfald på det meste af rejsen; diætens slutspurt er lidt en anden snak). Derudover har jeg haft utrolig meget tillid til Line og jeg har altid følt, at jeg kunne ærlig under hele forløbet - hvilket har været vigtigt for mig.

Sammen nåede vi mit mål om at stille op i athletic fitness selv med lidt hump på vejen (skade i skulderen sidste år og udskydelse af konkurrence), så nåede vi det, og jeg er så fandens stolt over resultatet. Jeg kan huske, at mit mål fra start af var at kvalificere mig til DM og det gjorde vi, og ovenikøbet med en sølvmedalje til NC! Rejsen med Line har været spændende, lærerig, hård, udfordrende, udviklende, muskeløgende og de sidste 2 år har lært mig så meget, som jeg kan bruge i alle aspekter af livet. Jeg vil til hver en tid anbefale Line til andre; mere passioneret og smittende personlighed skal man lede længe efter! Vores rejse sammen er slut for nu, da jeg trænger til lidt anden fokus - but some day, så vil jeg da gerne på et af hendes badass morgenhold og give den max gas:)