Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

212 Skanderborgvej
Viby 8260
Denmark

22399944

OPSTART UGE 43 (FULDT BOOKET)

STRONG CURVES BOOTCAMP

9 UGERS PLUS SIZE FORLØB

OPSTART 22. OG 23. OKTOBER

Dette hold er lavet specielt til dig, der ønsker udvikling og personlig træning på et lukket hold, hvor alle har udfordringer med overvægt og er i samme båd. Alle kvinder uanset træningserfaring og alder kan deltage på holdet!


INKLUDERET - OPSTART UGE 33

 • 2x ugentlig træning (gruppeforløb 8-10 kvinder)

 • Proteinsmoothie efter hver træning

 • (Ekstra) Fællestræning - Vælg mellem lørdag/søndag kl 9.00

 • Professionel kropsanalyse start/slut

 • Kost/trænings-foredrag d. 4/11 kl 12.00-14.00

 • Strong Curves hættetrøje

 • E-bog: Strong Curves Livsstilen

 • Styrke- og konditionstest start/slut

 • Gode rabatter ved samarbejdspartnere

 • Lukket facebookgruppe for dit hold

 • Fordelagtig pris på fremtidige Strong Curves Bootcamps

PRIS 9 UGER

EARLYBIRD-PRIS  (T.O.M. 30. SEPTEMBER)  3 X 1450,- I ALT 4350,-

PRIS 3 X 1550,- I ALT 4650,-

*TIDLIGERE DELTAGER 3 X 1350,- I ALT 4050,-

Raterne betales: ved køb, 1/11 og 1/12

 

*For booking som tidligere deltager skriv til line@linewittrup.dk hvilket hold du ønsker at deltage på for at modtage et betalingslink med din rabat.


BOOK PLADS UGE 43-51

 

TIRS/TORS KL 16.55-17.50  FULDT BOOKET

TIRS/TORS KL 20.10-21.05 FULDT BOOKET

 

Umiddelbart efter booking modtager du nærmere info omkring dit forløb!


ØNSKER DU EN UFORPLIGTENDE SAMTALE ELLER HAR DU SPØRGSMÅL, KONTAKT OS HER

Navn *
Navn

plus size bootcamp kvindebootcamp store piger vægttab sundere livsstil vægttabsrejse kostvejledning privat træning personlig træning

BIRGITTE FORTÆLLER OM SIT FORLØB

Jeg hedder Birgitte, jeg er 53 år, mor til fem, og jeg har alt for mange kilo på sidebenene. Jeg har fuldtidsjob som forstander på et plejehjem i Risskov.

Jeg har, så længe jeg kan huske forsøgt mig med slankekure, træning og ændring af livsstil. Men i januar læste jeg i et opslag om + size holdet i Wittrups Garage og jeg blev meget nysgerrig.

BEDRE BALANCE OG VÆGTTAB
Jeg havde allerede besluttet mig for at ændre mit liv i forhold til mit selværd og min krop igennem kosten - få kontakt med mig selv og gøre endnu et forsøg på, at komme i bedre balance og tabe i vægt.

DET BEDSTE JEG HAR GJORT FOR MIG SELV
Jeg ved det hjælper mig både fysisk og psykisk når jeg er god ved mig selv igennem sund mad, træning og søvn. Men i perioder giver jeg slip og så går det kun ned ad bakke. Nu har jeg trænet på + size holdet i fem uger - og det er fantastisk, vi er fem kvinder der træner sammen, vi har hver vores udfordring i forhold til vores krop og vores mål, men vi er sammen om at lykkedes med dette - og uden overdrivelse er det noget af det bedste, som jeg har gjort for mig selv <3

INSPIRERENDE TRÆNER
Samtidig har vi den skønneste træner, der selv har været igennem et stort vægttab - hun er så inspirerende og dygtig til at guide os i vores proces - og så er hun stærk og smuk som en engel.

STÆRK KROP
Jeg har igennem disse første uger fundet ud af, at jeg har en stærk krop, som jeg selv har muligheden for at ændre på - at jeg kan træffe nogle valg, der giver mig overskud og energi. Udover træning har vi også mulighed for at tale kost og vaner i et trygt rum, sådan det kan understøtte vores vægttab og træning :-)

FANTASTISKE OPLEVELSER
Vi træner med humor, koncentration og hårde træningspas, jeg bliver i godt humør og overvældet af de oplevelser som vi har sammen i Wittrups Garage på + size holdet med Janne Philipsen.

bedste billigt varigt vægttab vaner kostvejledning styrke bootcamp kvindebootcamp træning teknik livs form kvinder personlig træning priser aarhus Århus vægttab livsstilsforløb vægttabsforløb fitness styrketræning livsstilsændring line wittrup garage viby j strong curves pris priser forløb +size vægttab kvindebootcamp bootcamp aarhus livsstilsændring personlig træning

OM STRONG CURVES BOOTCAMP

9 UGERS TEAMBASSERET PERSONLIG TRÆNING I SKØNNE, TRYGGE OMGIVELSER I VIBY J.

STYRKETRÆNING DESIGNET TIL KVINDER  På Plus Size holdet kommer du til at dygtiggøre dig i styrketræning med udførlig guidning fra din træner. 

Styrketræning har vist sig at være den absolut bedste træningsform til at ændre på vores kropssammensætning af muskler og fedt. Med styrketræning kan du forme din krop som du har lyst, hvis du er vedholden med din træning, og overvejende spiser masser af sundt, nærende mad.  

Ønsker du en struttende booty, fastere arme, smallere talje etc, så findes der ikke mere optimal træning til dette end styrketræning! Din transformation sker dog ikke "over night", men er et resultatet af en god træningsrutine som både kan foregå hjemme i stuen og i dit lokale træningscenter. Bootcampen er en perfekt kickstart til din nye træningsrutine.

På Strong Curves vil du komme til at stifte bekendskab med de bedste træningsøvelser til at fremhæve dine smukke kvindelige former. Vi træner til alle vores træninger hele kroppen igennem. Der vil dog til hver en tid være ekstra meget fokus at få skabt en velproportioneret, fast booty, så indstil dig på "konstant hævede baller" under dit bootcampforløb, som en af de tidligere bootcampdeltagere, så fint har udtalt :D Oven i hatten vil bootcampen give dig et motivationsboost af en anden verden.

18 TIMERS GIRLPOWER På Strong Curves Bootcamp styrketræner vi sammen 2 faste ugedage 8-10 kvinder sammen i 9 eller 18 stærke uger. Du bliver "taget i hånden" og guidet igennem træningerne fra starte til slut. Uanset dit udgangspunkt, vil din træner møde dig på dit niveau, så du får en god oplevelse med træningen.

På bootcampen skifter vi mellem 4 forskellige træningspas henover ugerne, og du vil altid møde op til nye og motiverende træninger, hvor vi hver gang kommer hele kroppen igennem. 

Tidligere bootcamppiger har både under og efter deltagelse på Strong Curves brugt hinanden meget som træningsboddys, hvilket bidrager enormt til vedligeholdes af motivationen. Ofte er der ingen der kender hinanden inden start, men efter et par træninger, går der som oftest "hønsegård" i den over shakesne :D

PERSONLIG TRÆNING TIL AT BETALE Med Strong Curves Bootcamp har du mulighed for at få personlig træningsexpertise blot til en helt anden pris end hvis du vælger et personligt forløb. Din træner har 1:1 kontakt med hver deltager på bootcampen, hvorfor deltagerantallet er begrænset. Dette sikrer at du får mest muligt ud af dit forløb.

GRATIS PARKERING. MULIGHED FOR BAD.

LOKATION: VIBY J  - 10 MIN FRA AARHUS C

KRAV TIL NIVEAU OG ERFARING: INGEN!*

*Har du en større skade, der skal tages hensyn til, bedes du kontakte line@linewittrup.dk, så vi kan finde ud af, hvad der er den bedste løsning for dig! 


ET LILLE INDBLIK I TRÆNINGERNE


KØBSBETINGELSER

1) Din booking er bindende! Dette gælder også selvom at betalingen vælges som ratebetaling, dvs. at det samlede beløb betales under alle omstændigheder. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden kvinde.

2) Udeblivelse fra en gruppetræning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold.

3) Skulle din træner blive forhindret gennemføres undervisningen af Line Wittrup.

4) Tilmelding efter første-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt kontakt line@linewittrup.dk og vi vil kontakte dig med et alternativ.