Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

212 Skanderborgvej
Viby 8260
Denmark

22399944

Billede 08-10-2018 11.06.24 (2).jpg

MOR/BABY - OPSTART UGE 2

VÆLG MELLEM 9 OG 18 UGER BOOTCAMP FOR MOR M. BABY

UGE 2-11 ELLER UGE 2-20, 2019

SKANDERBORGVEJ 212, VIBY J. PARKERING LIGE VED DØREN. TRÆNINGSTUDIET HAR BAD.


MOR/BABY To gange om ugen kører vi garageporten op, trækker barnevognen ind, ligger baby til at lege på et tæppe, dæmper musikken og giver mor kvalitetstid iform af teambaseret personlig træning på et intimt og top professionelt træningsforløb med øvelsesvalg dit udgangspunkt efter graviditet og fødsel. Deltager-antallet er begrænset til 8 kvinder, således at der er god tid til den enkelte på holdet. Deltagelse forudsætter at du har været til 8 ugers lægetjek inden opstart. Er du i tvivl om holdet er for dig skriv til line@linewittrup.dk


BOOK DIN PLADS OPSTART UGE 2

MAX 8 KVINDER PR HOLD

BOOK MANDAG OG ONSDAG KL 09.30-10.35 v. Trine

BOOK MANDAG OG ONSDAG KL 14.45-15.40 v. Nadia

 

DU MODTAGER EN BEKRÆFTIGELSE SAMT NÆRMERE INFO SÅ SNART DIN BOOKING ER REGISTRERET.


INKLUDERET I DIT FORLØB

 • EKSTRA! UGE 2 GRATIS OPSTARTS-UGE (SE MERE)

 • 2x ugentlig træning med din faste coach og dit team (6-8 kvinder med baby) i 9 eller 18 uger

 • 400 ml protein-smoothie efter træning

 • Lørdagdags- eller søndagstræning (mulighed)

 • Inbodymåling start/slut (mulighed)

 • Kost- og trænings-foredrag d. 12/1

 • Motivations-foredrag d. 9/1

 • Strong Curves hættetrøje

 • E-bog: Strong Curves kostguide

 • Styrke- og konditionstest start/slut

 • Gode rabatter v. samarbejdspartnere

 • Medlem af lukket facebookgruppe

 • Særpris på personlig træning. Din pris 600,- (Normalpris 750,-)

 • Fordelagtig pris på fremtidige bootcamps

 • Kvalitet, tryghed og nærvær i træningsstudie kun for os

PRIS 9 UGER

EARLYBIRD-PRIS 3 RATER A’ 1450,- I alt 4350,- (book inden 2. januar)

PRIS 3 RATER A’ 1550,- I alt 4650,-

TIDLIGERE DELTAGER 3x1350,- I alt 4050,-

Raterne betales: ‘ved køb’, 1/2 og 1/3

PRIS 18 UGER

EARLYBIRD-PRIS 6 RATER A’ 1300,- I alt 7800,- (book inden 2. januar)

PRIS 6 RATER A’ 1450,- I alt 8700,-

TIDLIGERE DELTAGERE 6x1225,- I alt 7350,-

Raterne betales: ‘ved køb’, 1/1, 1/2, 1/3, 1/4 og 1/5

TIDLIGERE DELTAGERE For booking som tidligere deltager skriv til line@linewittrup.dk hvilket hold du ønsker at deltage på for at modtage et betalingslink med din rabat.


DET SIGER VORES MØDRE OM AT DELTAGE PÅ MOR/BABY FORLØBET

mor baby bootcamp efterfødselstræning vægttabsforløb viby j rissikov aarhus kvinder morfedt mødre kostvejledning

NANNA VESTERGAARD OG HUGO

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er lige nu i gang med min første bootcamp på mor/baby forløbet og har kun roser at give. 

Vi har fornøjelsen af søde Line mandag og onsdag morgen, som er en vanvittig god træner. Der er altid højt humør, god opbakning og vigtigst af alt, har Line et kæmpe overskud til at guide os individuelt, så vi hver især for mest muligt ud af vores træning. Derudover, tager hun sig altid kærligt af vores børn og går gerne rundt med en baby (eller to) på armen. 

Jeg håber, at jeg kan komme på en bootcamp en anden gang og det er med vemod, at vi på mandag går ind i vores sidste uge.


mor baby bootcamp efterfødselstræning vægttabsforløb viby j rissikov aarhus kvinder morfedt mødre kostvejledning efterfødselsforløb træning for gravid

PERNILLE PANDURO OG NOHR

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KÆMPE Stjerner 

9 uger i garagen på mor/barn hold ved Line er gået ALT for stærk! Det har været nogle fantastiske træninger sammen med de seje mødre, skønne børn og den bedste træner 💪🏼 Alle kan være med og på samme hold hvilket er mega fedt 👌🏼Styrketræning har været en stor del af min hverdag i mange år, helt frem til dagen hvor jeg fødte min dreng. For nogle af de andre var det en ret ny venden, men det spillede ingen rolle i træningen. 
For selv om vores niveau forskel formår Line at tilpasse vores træninger så vi alle bliver tilpas udfordret og presset, også selvom Line har en baby eller to på armen 😍

Varmeste anbefalinger her fra.


mor baby bootcamp efterfødselstræning vægttabsforløb viby j rissikov aarhus kvinder morfedt mødre kostvejledning efterfødselsforløb træning for gravid

CAMILLA GASQUE OG SOFIA

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 KÆMPE store stjerne og ville gerne give så mange flere. 

Jeg går på mor/barn hold mandag og onsdag hvor vi har Line som træner, Line er en fantastisk træner og person, hun formår at hjælpe os alle på holdet hver især så de forskellige øvelser passer til hver enkelte, og hun tager gerne en baby på armen, så vi mødre kan træne.

Jeg har været utrolig glad for at træne ved Line og hun vil til hver en tid få de varmeste anbefalinger fra mig.


HVAD KAN DU FÅ UD AF AT DELTAGE PÅ STRONG CURVES BOOTCAMP?

 - at din krop bliver fastere, du føler dig stærkere og at din kondition forbedres

- at du bliver komfortabel med de store basisløft i styrketræning som squat, dødløft og hipthrusters

- at du får rygsækken spækket med evidensbaserede redskaber til en stærkere og lettere udgave af dig selv

- at du får kyndig vejledning af din højt faglige kvindelige træner, der samtidig er energisk, motiverende og nærværende

- at du får kickstartet en sundere livsstil, og får gjort den motion til en fast del af din hverdag

- at du blive udfordret i dine træninger og får fornyet energi til din hverdag

- at du kommer ud af din komfortzone og oplever at du kan mere end du tror

- at du får et frirum med "mig tid", hvor den får fuld gas med grin, sved og girlpower udover det sædvanlige

- at du oplever træningsglæde og sammenholdet der opstår, når vi træner 10 kvinder sammen

- at du lærer at træne, så du kan opnå de resultater, du knokler for

- at du kommer til at føle dig mere selvsikker i et vægttræningsområde og at du får inspiration og motivation til din egen træning


HVAD ER STRONG CURVES BOOTCAMP?

STYRKETRÆNING DESIGNET TIL KVINDER Styrketræning har vist sig at være den absolut bedste træningsform til at ændre på vores kropssammensætning af muskler og fedt. Med styrketræning kan du forme din krop som du har lyst, hvis du er vedholden med din træning, og overvejende spiser masser af sundt, nærende mad.  

Ønsker du en struttende booty, fastere arme, smallere talje etc, så findes der ikke mere optimal træning til dette end styrketræning! Din transformation sker dog ikke "over night", men er et resultatet af en god træningsrutine som både kan foregå hjemme i stuen og i dit lokale træningscenter. Bootcampen er en perfekt kickstart til din nye træningsrutine.

På Strong Curves vil du komme til at stifte bekendskab med de bedste træningsøvelser til at fremhæve dine smukke kvindelige former. Vi træner til alle vores træninger hele kroppen igennem. Der vil dog til hver en tid være ekstra meget fokus at få skabt en velproportioneret, fast booty, så indstil dig på "konstant hævede baller" under dit bootcampforløb, som en af de tidligere bootcampdeltagere, så fint har udtalt :D Oven i hatten vil bootcampen give dig et motivationsboost af en anden verden.

2-3 DAGE OM UGEN MED MAX GIRLPOWER På Strong Curves Bootcamp styrketræner vi sammen 2 faste ugedage 6-8 kvinder sammen. Du bliver "taget i hånden" og guidet igennem træningerne fra starte til slut. Uanset dit udgangspunkt, vil din træner møde dig på dit niveau, så du får en god oplevelse med træningen.

På bootcampen skifter vi mellem 2 forskellige træningspas henover ugerne, og du vil altid møde op til nye og motiverende træninger, hvor vi hver gang kommer hele kroppen igennem. 

Tidligere bootcamppiger har både under og efter deltagelse på Strong Curves brugt hinanden meget som træningsboddys, hvilket bidrager enormt til vedligeholdes af motivationen. Ofte er der ingen der kender hinanden inden start, men efter et par træninger, går der som oftest "hønsegård" i den over shakesne :D

PERSONLIG TRÆNING TIL AT BETALE Med Strong Curves Bootcamp har du mulighed for at få personlig træningsexpertise blot til en helt anden pris end hvis du vælger et personligt forløb. Din træner har 1:1 kontakt med hver deltager på bootcampen, hvorfor deltagerantallet er begrænset. Dette sikrer at du får mest muligt ud af dit forløb.


ØNSKER DU EN UFORPLIGTENDE SAMTALE ELLER HAR DU SPØRGSMÅL

Navn *
Navn

DET MED STORT

1) Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende ! Dette gælder også selvom at betalingen er ratebetaling dvs. at det samlede beløb betales under alle omstændigheder. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden kvinde.

2) Udeblivelse fra en gruppetræning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold.

3) Skulle din træner blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

4) Tilmelding efter første-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt kontakt line@linewittrup.dk og vi vil kontakte dig med et alternativ.