Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

212 Skanderborgvej
Viby 8260
Denmark

22399944

DSC_8088-2.jpg

Therese

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund
Jeg har altid været en aktiv pige fra jeg var helt lille. Jeg har som mange andre prøvet mange forskellige ting. Men hest har optaget store dele af mit liv fra jeg var 5 år gammel frem til nu. Jeg flyttede til Danmark fra Norge for snart 4 år siden, lige efter jeg fyldte 18 år, for at arbejde med heste. Jeg tog en uddannelse som ridetræner, hvor jeg der fik øjnene op for hvad styrketræning kunne gøre ved min præstation på hesteryggen. Da jeg mistede min hest for cirka 2 år siden begynte jeg at styrketræne og spise for at få resultater – hvor jeg så blev ”hooked” på den type livvsstil og det overskud styrketræningen gav mig.

 

Hvordan startede dit samarbejde med Line?
Jeg mødte Line på den skole jeg fik min uddannelse som ridetræner. Vi snakkede ikke meget sammen der. Vi var optaget med hvert vores projekt (Line var i gang med konkurrenceforberedelse til DM og NM) og jeg blev fuldstændigt opslugt i Line og fitnessverdenen. Cirka 10 måneder efter havde jeg selv trænet i perioder, prøvde at læse mig frem til mere viden og prøvet nye ting i træningscenteret uden rigtig at få de resultater jeg ønskede. Så skrev jeg til Line lige efter hun havde haft 2 atleter til NC i 2013 – og hun var klar på at hjælpe mig lige med det samme.

 

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
Træningen har været det nemmeste, ihvertfald før diæten. Line har tilpasset det hele vejen igennem, og hun har altid hørt mine ønsker og behov, og lavet træningsplan derefter. Min skulder og nakke har drillet mig en del igennem hele det sidste år, og det har Line også været utrolig god til at tage hensyn til.
I forhold til kosten så synes jeg det var meget svært i starten ( for 1 år siden) men jeg har stille og roligt fundet mig gode rutiner og smarte løsninger på, hvordan maden kan tilberedes hurtig og stadig smage godt. Fordi det er kun fantasien som sætter grænser i et køkken. Jeg troede i starten at det var umuligt at lave mad uden sukker, mel, sovs og dressing – men fant hurtig ud af, at man sagtens kan spise godt uden. Min kostplan har løbende blevet tilpasset mine behov og hvad min mave kunne holde til. Jeg har altid været meget følsom overfor forskellige madvarer, så jeg har lært utrolig meget om meg selv det sidste år. Hvornår jeg samler væske, bliver oppustet, får bumser eller mavekramper. Line har været så tålmodig og god hele vejen, og virkelig lyttet til mine behov. Hun har også været meget åben for forslag til hvordan min kostplan kunne laves eller laves om, så det hele skulle spille 100%.
Jeg har kun de sidste små uger optil konkurrencen virkelig følt sult for alvor. Men hele det sidste år har jeg fået rigelig med mad 6-7 gange om dagen, og diæten startede allerede i april måned, så det har gået meget stille og roligt. Jeg har lagt højt i kalorier i forholdsvis lang tid og tabt 300-500 gram om ugen hele vejen op til konkurrencen. Jeg tror, at det er det bedste både fysisk og psykisk at gøre det på den måde.

 

Fortæl om din vej frem mod scenen
Min vej frem mod scenen har været det hårdeste jeg nogensiden har prøvet, men også det fedeste. Det hårdeste har været at sige nej til mine nærmeste. Det fedeste har været at mærke sig selv og sin egen krop på en helt ny måde. Kosten og træningen gør sindsygt meget, og kroppen forandrer sig fra dag til dag. Jeg har også blevet kendt med mig selv på en helt ny måde på det psykiske plan. Jeg har tilbragt meget tid sammen med mig selv. Lange morgenture med musik i ørerne, og sene aftentræninger hvor jeg nogle gange har snakket med mig selv, tror jeg. Alle de følelser som jeg har følt, og alle de tanker og problemstillinger jeg har vendt hver dag i 5 måneder– De har gjort noget ved mig som menneske. Jeg har lært at sætte pris på de mest almindelige ting, som jeg tidligere aldrig har tænkt over. Mad, søvn, kærlighed, krammere, at tage et varmt bad og putte på sofaen har været store højdepungter hver eneste dag. Alt i alt har jeg oplevet hele rejsen mod scenen som meget god, og jeg siger JA! Hvis du spørger mig om jeg vil gøre det igen.

 

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
Alt har levet op til mine forventninger. Jeg fik dog ikke nogen medalje til nogle af konkurrencene. Jeg har helt fra starten af konkurreret med mig selv og jeg er meget fornøyd med min form og præstation i forhold til omstændighedene op til både NC og DM. Jeg har som tidligere skrevet haft problemer med min skulder og nakke, som har resulteret i meget dårlig søvn, dårlig restitution og lidt for mange pause-dage i forhold til at træne overkrop.

Op til DM afsluttede min krop samarbejdet om at blive bikinilækker, og formen blev desværre dårligere end til NC. Men Line har hele vejen passet på mig som om jeg var hendes lille barn, og hun har været den bedste til at finde løsninger, komme med opmuntrende ord og lave det bedste ud af situationen, altid.

 

Hvordan har det været, at være en del af Team Wittrup?
Det har været så lækkert at have teamsamliger og fællestræninger at se frem til. Så er man altid så motiveret og fornyet med energi bagefter. Det har været dejlig at have nogle piger at snakke med en gang i mellem som er i samme båd og forstår lige præcis, hvad det er man går igennem. Line er den mest betænkomme coach og sørger altid for at vi hygger max, når vi mødes. Jeg har også fået en ny veninde igennem Team Wittrup, det er den lækkre bikinibabe Rebecca – og jeg vil lige tilføje at hun er blevet en af mine allerbedste venner. Score!

 

Hvordan føler du dig generelt taget af under hele forløbet?
Meget godt! Som skrevet tidligre har Line passet min som om jeg var hendes lille barn – og hun tænker altid på mit bedste, og at jeg skulle havde det så godt som overhovedet muligt, til trods for at det faktisk er obligatorisk at have det hårdt under en konkurrencediæt.

 

Hvordan har det fungeret med samtalerne Nicklas Pyrdol, den sportspsykologiske konsulent, har det været brugbart?
Nicklas er bare en fantastisk mand, og han har gjort meget godt for vores team. Han formulerer frem de nemmeste, mest effektive spørsmål på en sådan måde, at man lige med det samme begynder at tænke helt anderledes over situationen. Han giver os redskaber, så vi kan tænke selv og se situationen fra et andet perspektiv. Jeg har dog ikke snakket specielt meget med han, fordi jeg ikke har haft det helt store behov. Hvor jeg hellere har snakket med Line, Rebecca fra teamet eller min kæreste, når jeg lige havde behov for nogle opmuntrende ord eller hjælp til at se op og frem.

 

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?
Jeg har blevet bedre kendt med mig selv. Jeg har udviklet en viljestyrke, som hverken jeg eller mine venner eller familie, troede jeg havde i mig. Jeg har fået mange nye venner og bekendtskaber, og jeg har blevet meget god til at stege kylling og koge æg.

 

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
Lige nu træner jeg alt efter lyst og om timeplanen tillader det. Jeg har også begyndt ”rehabiliteringen” af min skulder og nakke, som jeg desværre ikke har haft tid til under diæten. Jeg har allerede bestemt mig for, at jeg vil stille op igen, men det bliver først om 1 ½ – 2 år.
Nu vil jeg arbejde, nyde livet, rejse og blive stor og stærk inden jeg laver comeback.
Jeg kommer til at forstætte med træningen og godt kosthold fremover, men det bliver også rigeligt med plads til sofahygge med slik og en bytur en gang imellem.

 

Vil du anbefale andre et samarbejde med Line?
Helt klart! Jeg vil selvfølgelig anbefale Line som træner.