Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

212 Skanderborgvej
Viby 8260
Denmark

22399944

trine blå-2.jpg

Trine

Fortæl kort om dig selv og din sports/styrketrænings-baggrund
Jeg er 23 år gammel, læser til fysioterapeut på VIA i Holstebro.
Jeg har styrketrænet de sidste 4-5 år af mit liv, men først for 1½ år siden begyndte jeg at træne mere målrettet styrketræning, med henblik på at øge min muskelmasse, blot for at være i god form og have et godt fundament for andre motionsformer. For et år siden begyndte flere venner og bekendte så at spørge til om jeg ikke skulle stille op til konkurrence, og jeg fik lyst til at sætte et mål for min styrketræning.

 

Hvordan startede dit samarbejde med Line?
Jeg skrev rent faktisk til Mille Køpke, da jeg havde set hende vinde Bodyfitness klassen sidste år, og derfor ville søge hendes coach. Hun henviste mig så i stedet til Line, da hun kunne sige ”go” for hende. Og jeg skrev så til Line for at høre, om hun kunne hjælpe mig med at nå mine mål – hvilket fra starten var at ”vinde hele lortet”.

 

Hvordan har træningen og kosten været for dig?
Både træning og kost har været tilpasset mig. Dette kunne specielt mærkes i starten, hvor Line lige skulle lære mig at kende, og vi fandt sammen ud af at jeg er en atypisk pige, som kan spise meget store mængder mad off-season.

Mine træningsprogrammer har ramt det jeg gerne ville træne – ikke altid jeg har stillet mig positiv når Line sendte et nyt program, men hun ramte altid det jeg gerne ville have, uden at jeg selv var klar over at det var det jeg ville have – og DET er en kvalitet i sig selv.

 

Fortæl om din vej frem mod scenen, og hvordan du oplevede denne?
Lad mig starte med at sige at det har været AWESOME!! :D At stå på den scene i mit livs form er noget af det mest fantastiske jeg har prøvet, og ville ikke have gjort noget anderledes!

Hertil skal så også siges, at det absolut ikke har været let! Der er rigtig mange fravalg, specielt socialt gennem sådan et forløb – og man opdager det ikke selv! Stille og roligt holdt jeg mig bare væk fra alt hvad jeg vidste ville være provokerende eller svært for mig, fordi jeg havde fuldt fokus på mig selv. Dog har det at være så målrettet og at arbejde så meget med mig selv, både fysisk og psykisk, gjort at jeg nu kender mig selv, mine styrker og svagheder, så godt, at jeg fremover ved præcist hvad jeg skal gøre i forskellige situationer. Samtidig er det at sætte et mål og NÅ MÅLET, noget jeg vil tage med mig resten af livet!

 

Har samarbejdet og resultaterne levet op til dine forventninger?
Det kunne ikke være bedre! Jeg er så stolt over at have opnået 1. plads ved NC og 2. plads ved DM. Guld og sølv, efter blot 9 måneders målrettet træning :) Line har gjort så meget for mig, og stået model til både mine gode og dårlige dage! Jeg startede vores samarbejde med at sige til Line: ”Mit mål er at vinde NC og DM i min klasse”, og ja, for mig er målet nået :) Jeg er typen der ALDRIG går efter andet en topplacering, sådan er jeg bare, og vil altid være. Line har brugt det, og taget imod mig og min personlighed med åbne arme..

 

Hvordan føler du dig generelt taget af under hele forløbet?
Føler at der har været plads til at være mig. Jeg har ændret mig gennem hele forløbet, men helt inde i mit lille hjerte er jeg jo den samme. Sådan som jeg er, har Line taget rigtig godt imod.

 

Hvordan har det fungeret med samtalerne Nicklas Pyrdol, den sportspsykologiske konsulent, har det været brugbart?
Det har været fantastisk! Nicklas gør i princippet ikke andet end at stille mig de spørgsmål jeg ikke selv kan formulere, og at han egentlig får mig til at reflektere over mine valg og fravalg, samt fokusere på hvad JEG har brug for, helt fantastisk, simpelthen!

 

Har du fået andet ud af forløbet, udover de fysiske ændringer?
Jeg har fået et nyt netværk! En ny lille vennekreds, som jeg bestemt agter at holde ved. Et nyt netværk af mennesker, der brænder og interessere sig lige så meget for krop og træning som jeg selv gør. Dejlige mennesker, både professionelt og personligt!

 

Hvad er dine fremtidsdrømme og mål med træningen?
Jeg er ret sikker på, at det ikke er sidste gang jeg stiller op til en fitnesskonkurrence. Lige nu sidder jeg dog med en bacheloropgave og afsluttende eksamen til januar, så når det er ”overstået” skal jeg have sat nye mål for min træning og evt. konkurrence. I de næste måneder skal træningen (og kosten) normaliseres, og gøres til en del af hverdagen, fremfor at det er træning og kost hverdagen drejer sig om.

 

Vil du anbefale andre et samarbejde med Line?
KLART!! Det har jeg allerede gjort, og vil fortsat gøre det! 

DSC_8804.JPG
Untitled-1.jpg
Billede 07-09-14 12.16.16-2.jpg